Home // Blog // Hold the highlands 3v5 [SupremeGeorge]

Map maker SupremeGeorge

Jou highland kingdom is belaagd door vijanden moet je zien hoeveel units die je moet afhouden anders zeker een nederlaag, dit is een compstomp map 3v5 erg hard maar gaaf deze map win je niet snel dat weet ik zeker de aantal units wat komt is niet gering wij hadden op het eind van deze map meer dan 15.000 kills.

In deze compstomp map heb je wel goede team players nodig anders geen kans hier zo hard is hij, doet er 1 van hem niets tja simpel dan is het snel game over hier, ik geef voor deze map een tip maak veel maar dan ook wel veel torens hier je ziet zelf als je deze map speelt dat dit dan geen luxe maar dan niet bij jou fort maar bij de ingang anders heeft het geen zin dat is mijn ervaring.

Ik wil best wel weten hoe veel van jullie deze map heeft gewonnen ik denk dat het er niet veel zijn want ook ik verlies hier erg makkelijk maar dat is geen schande voor zo harde map als dit.

2 Comments ON " Hold the highlands 3v5 [SupremeGeorge] "
 • alt_example

  thunderrick 23 November 2010 at 20:05 -

  ik ben geen cheater ik beloof dat mijn broertje nooit meer op mijn computer komt plssss haal me af van de cheaters.

  Best thunder wij horen dat best wel veel het is mijn broertje of zus maar een glich maak je niet zo maar even maar dat weet jij ook wel, Wat ik wel vind is dat jij wel een comment stuurt daar kan ik wel respect voor hebben maar dat wil niet zegen dat we je naam nu weg haal sorry iedereen vraag dat.

  mvg Atlantis

  • alt_example

   Milly 12 April 2011 at 11:53 -

   That’s really thinking out of the box. Tnahsk!

Copyright © 2017 Atlantis7.nl